Haal het beste uit jezelf!

Coaching 

Voor wie?
Je zit niet lekker in je vel, geen balans, functioneren lukt steeds minder goed, in je prive leven en/of werk.
Je weet dat je talenten hebt, maar het lukt niet om ze daadwerkelijk in te zetten.
Je gevoel van plezier in je werk is weg, hoe pak ik de regie terug en mijn werkplezier.
Je zorgt goed voor anderen, maar hoe zorg je goed voor jezelf?
Je wilt nu eindelijk eens doen, wat je altijd al wilde doen! Maar wat precies en hoe? 

Dan is het tijd om bewust te worden van je mogelijkheden, talenten, het verlangen en ruimte te maken voor groei en ontwikkeling, om het beste uit jezelf te halen.


Wat is coaching Met Karakter?

Als coach begeleid ik je professioneel bij jouw persoonlijk proces. Hierbij werk ik vanuit de positieve psychologie op integratieve wijze. Dat betekent dat ik verschillende methodes, interventies en werkvormen inzet, zodat wordt ingespeeld op wat jij nodig hebt om te komen tot verdere ontwikkeling. Bijvoorbeeld door keuzes te maken vanuit talenten, passie, energie en dromen. Doordat je dit proces persoonlijk ervaart, lukt het je om gebruik te maken van de aanwezige mogelijkheden in je zelf.  Zo geef je vanuit zelf oplossend vermogen, eigen regie, antwoord op het vraagstuk in je leven of werk. Werken en/ of leven vanuit talenten, passie, energie en dromen, geeft (werk) plezier. Je haalt het beste uit jezelf!

Specialisaties

 • Persoonlijke effectiviteit in werk en prive: Hoe doe ik dat nu, wat wil ik, talenten, hoe ga ik dat doen in de praktijk?
 • Stresspreventie: werkdruk, stress: Hoe sta ik hierin, hoe ga ik hiermee om. Wat wil ik, hoe ga ik dat doen, gericht op (werk)plezier/ welbevinden.
 • Passie, Empowerment, Dromen: 'De twinkeling in mijn ogen" Hoe haal ik het mooiste uit mijzelf? Inzet van talenten,passie, plezier. Doen wat je altijd al wilde doen.
 • Identiteit, zelfontplooiing, levensdoel, zingeving: Wat wil ik in mijn leven, wat is voor mij belangrijk? Hoe ga ik dat realiseren, doen.
 • Rouw en Verlies (verlies van werk, gezondheid, medemens). Hoe en het geven van een nieuwe betekenis aan verlies.
 • Brede Coachingsvragen: Hoe werkt het nu bij mij, wat wil ik, wat heb ik nodig om dat daadwerkelijk te doen, hoe, wanneer start ik (mindset).

Methodes coaching

 • Oplossingsgericht coachen: Focus op wat er goed is en al aanwezig is, om zelf te realiseren wat wel mogelijk is.
 • Transactionele analyse (TA), bewust worden van patronen, denken voelen handelen.
 • NLP principes (Neuro lingu├»stisch Programmeren): een effectieve methode om inzicht krijgen in je drijfveren en motivatie van je handelen.
 • Cognitief gedrags verandering: Verandering van gedachten en gedrag gericht op het oplossen van de vraag.
 • Holistisch gedachtengoed, lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden.

Resultaat Coaching Met Karakter:

'Ik heb de sessies met Liesbeth als zinvol en leerzaam ervaren. Het heeft mij meer inzicht opgeleverd in mijn kwaliteiten en het inzetten ervan in mijn werk.

De werkwijze van Liesbeth sprak mij aan om verschillende redenen:

'Liesbeth kan goed luisteren en vervolgens gerichte vragen stellen waardoor zaken helder worden. Zij wist tevens een juiste balans te vinden tussen het houden van afstand en het nabij zijn. Op cruciale momenten, als ik bij de kern van de zaak terecht kwam, wist zij de juiste aanpak te kiezen, bijvoorbeeld door een bepaalde werkvorm in te zetten. Soms was dat confronterend voor mij; dit werkte echter wel heel goed! De sessies met Liesbeth verliepen in een prettige, rustige sfeer; ik voelde mij op mijn gemak. Ik vind Liesbeth ter zake kundig, professioneel en discreet.'