Haal het beste uit jezelf!

Visie:

Mijn intentie is jou bewust te laten worden, zelf te laten ontdekken, vanuit je eigen kracht, talenten en dromen, wat bij je past en wat je echt wilt in je leven en / of werk. Door de twinkeling in je ogen te ervaren, in beweging te komen en te doen!

Werken en leven vanuit talenten, passie en energie geeft balans, (werk) plezier en bevlogenheid. Je haalt het beste uit jezelf!

Kernwaarden

Ik werk vanuit kernwaarden, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid voor mij de basis zijn om met je samen te werken.

  • Vertrouwen, veiligheid, naar de kern,
  • toegankelijk, betrokken, oprecht.
  • sensitief, confronterend, in contact,
  • praktisch, nuchter, duidelijk,
  • mens- en resultaatgericht,
  • passie & plezier.

Dit doe ik met een vleugje humor!Werkwijze Coaching en psychosociaal therapie

Vanuit mijn brede achtergrond en specialisatie in het Human resource management, coaching en therapie richt ik mij op persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de mens en organisatie. Ik zet effectieve methoden op integratieve wijze. Dat wil zeggen dat mijn manier van werken, interventies en methoden, aansluiten bij wat je nodig hebt, jouw vraag staat centraal. Dit doe ik op een praktische, open wijze, vanuit respect, vertrouwen en professionaliteit.

Tijdens het kennismakingsgesprek licht ik mijn manier van werken toe en bespreken we of mijn expertise aansluit bij jouw vraag. Indien er een “ klik” is kan een vervolg afspraak worden gemaakt. Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Therapeutische begeleiding (psychosociaal) kan, afhankelijk van je zorgverzekeraar, gedeeltelijk worden vergoed. Kijk voor meer informatie op de site van de beroepsvereniging het FAGT: www.fagt.org. Of zie de link: overzicht vergoedingen zorgverzekeraars 2021 versie 4.pdf Check je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt.

Frequentie, Resultaat en Locatie

Afhankelijk van de vraag vinden er gemiddeld 6- 8 gesprekken plaats. Is er minder afstemming gewenst of juist meer dan is dit mogelijk. Het gaat er om wat je nodig hebt en aansluit bij je centrale vraag, om tot resultaat te komen.

De gesprekken vinden plaats bij het FWPA Overcingellaan 17 te Assen. Daarnaast is het mogelijk dat de gesprekken incompany of op een andere locatie plaatsvinden. Het uitgangspunt is dat de gesprekken plaatsvinden in een veilig klimaat.